Healing &
   Teachings  
 

 

                           De weg naar
                                               kosmisch burgerschap

 

 

Stargate Lichtwerk

Het universum is ons Thuis
Wij zijn haar kinderen

                                     Purucker


Najaar programma 2018
 
23 september: Activatie 8 spirituele quotiënten.
Vanuit afstemming met het eerste deel van je lichtlichaam worden i.o.m. je I Am Presence licht-,liefde- en krachtquotiënten verankerd en geactiveerd.
Voorafgaande vindt er een uitlijning plaats.

28 oktober: Het bewustzijn van je cellen.
Iedere lichaamscel vormt een onlosmakelijk onderdeel van jouw geheel en reageert op je denken en je voelen. In het geactiveerde Veld maak jij contact met het celkerngeheugen van het moment maar ook met haar oorspronkelijke staat!

25 november: Tijdlijnregressie.
Welke kwaliteiten en talenten bezit jij, hoe en wanneer zijn deze ontstaan? Via de geactiveerde Stargate- wordt je duidelijk hoe stevig jij op dit moment emotioneel en mentaal in je leven staat om jouw kwaliteiten en talenten (nog efficiënter) in te gaan zetten. Maximaal 10 personen.
 


Stargate Lichtwerk voor groepen wordt maandelijks, op de zondagen van 11.00 - 13.00 uur aangeboden. De teachings & healingen zijn gericht op bewustzijnsverandering en zijn voedend voor de geest en helend voor lichaam en ziel.

Wat is een Stargate?
Allereerst is het enkel en alleen een woord dat - letterlijk vertaald- "sterrenpoort" betekent. En omdat via dit instrument de toegang tot de onstoffelijke werelden vereenvoudigd wordt, kun jij het vertalen in: je opent je voor deze poort, voor deze stargate.
Het instrument Stargate is opgebouwd uit diverse heilige geometrische vormen. Bovendien vormt dit instrument tezamen ""n uniek heilig geometrisch patroon. Daarom spreek ik van een kosmisch instrument.
Heilige geometrie is gelijk aan puur bewustzijn; de taal die de ziel begrijpt omdat het de taal van het Licht is. En jij bent in essentie Licht, op weg om te groeien in dit Licht.
Kort en bondig gezegd is heilige geometrie d" blauwdruk van onze schepping! Alles en iedereen, waar dan ook in onze kosmos, bestaat o.a. uit heilige geometrie. Dit betekent dat de heilige geometrie zich diep geworteld heeft in ons totale lichaams- en celkerngeheugen en zelfs in ons DNA! Vandaar de directe mogelijkheid tot heling, inzicht en bewustzijnsverruiming met "indien jij daar voor kiest- blijvende verandering.

Wanneer het door mij geactiveerde veld opgebouwd is, nodig ik allereerst de vaste "medewerkers" gekoppeld aan dit werk, uit. De Stargate is nu gereed voor het werkelijke werk: teachings & healing van verbinding met jou multidimensionale veld.
De Stargate waarmee ik werk heeft een legering van 24 karaats goud, die samen met mijn graad van bewustheid het trillingsveld maximaal verhoogt. Hierdoor kan ik nog dieper doordringen in onze schepping en jouw velden koppelen aan die van de vele hoge hemelse wezens die hun dienstbaarheid onvoorwaardelijk aanbieden.

Wat er zoal gebeurt
Het mooie is dat het totaal onnodig is enige vorm van (voor)kennis of "spirituele" groei te bezitten. Vertrouw dat je hogere zelven je leiden naar juist die specifieke energievelden die aandacht mogen ontvangen.
Inherent aan ook het thema kan het volgende gebeuren: diepe ontspanning, innerlijke stilte, toename van je levensenergie, energetische healingen van je fysieke lichaam, uitlijningen, emotionele heling, verbinding met je levensdoel, vreugde, geestelijke balans. Inzichten in het "waarom", momenten van (Gods)eenheid,
ervaringen van Bliss. Mogelijk schenkt Stargate Lichtwerk je toegang tot verborgen wijsheden, contact met parallel werkelijkheden, je helpers, je persoonlijke engelen en meesters.

Drugs - alcohol - antidepressiva
Wanneer er geestverruimende middelen en/of overmatig alcohol regelmatig gebruikt worden is Stargate Lichtwerk niet voor je bestemd.
Minimaal 3 dagen voor deelname geen gebruik.
Mocht je antidepressiva gebruiken: in overleg kijken we of deelname (juist) verantwoord en/of zinvol is.

Groepsessies
Waar: Beker, Kempenaar 01-34, 8242 BA Lelystad
Tijd: 11.00 - 13.00 uur
Investering: € 25,00


 


Privacy en voorwaarden                                                                                                                                                                   Colofoon