Healing &
   Teachings 























 
 

 

                           De weg naar
                                               kosmisch burgerschap

 

 

Reis naar diepere Waarheden

Reis naar diepere Waarheden
Titel: Reis naar Diepere Waarheden
Uitgeverij: Aspekt
ISBN 9789461531308

Waarheid is betrekkelijk en breidt zich uit.
Zij leeft altijd in het heden en komt iedere generatie,
zelfs in ieder mensenleven, tot nieuwe uitdrukking.

 


In "Reis naar diepere Waarheden" wordt de lezer betrokken bij het bewustwordingsproces dat iedereen zijn eigen werkelijkheid creëert. Jijzelf schept altijd vanuit 'n vrije wil de wereld om je heen, ook al lijkt voor velen deze "vrije wil" niet te bestaan. Niemand anders dan jij kiest immers de gedachten, uitgesproken woorden en handelingen. Dit is weliswaar of vanuit pijn (afgescheidenheid) of vanuit vreugde (heelheid), maar jij creëert. Juist omdat in onze hectische samenleving een groeiende behoefte ontstaan is aan zelfreflectie, wordt "Reis naar diepere Waarheden" van Dorrit Lanfers gezien als een belangrijke aanrader voor iedereen die op zoek is naar bewustwording.
Dit werk is verrassend anders dan de meeste esoterische boeken en redelijk uniek te noemen.
De auteur schrijft niet alleen dicht bij het hart en put uit eigen bron. Dit werk is ook een biografie waarin diepe waarheden en metaforen verpakt zijn in een herkenbaar, speels, pakkend, ontroerend en ontluikend verhaal. De kracht van de eenvoud zet dit boek nu al op gelijke hoogte als die van Eckhart Tolle en wordt vergeleken met "Cursus in wonderen".

Inhoud
Zodra de hoofdfiguur ervoor kiest te willen veranderen, ontvangt hij hulp en begint het prachtige proces van heling en beleving en ontwaakt bij een (her)nieuw(d) begin. In de vorm van De Stem ontvangt de lezer inzichten over Vrije Wil, Vergeving, Mededogen en Compassie, Waarheid, Vertrouwen en Overgave, Wijsheid. (dit boek kan hierdoor deels ook als 'n soort naslagwerk worden gebruikt).


Zelf naar de woestijn gaat Reis naar Diepere Waarheden mee
(Met dank aan Ruurd)


'n Tipje van de sluier opgelicht

Lezersreacties

Wat een verademing dit boek.. ik herken zoveel.
Mijn eerste indruk was "wauw, wat een energie straalt dit boek letterlijk uit". Nadat jij dit beaamde was voor mij de link gelegd waarom je boek altijd naast mij op m'n bed ligt. Dank je, Dorrit.

Een bijzonder mooi boek wat tevens te gebruiken is als een naslagwerk op het pad van bewustwording. Een aanrader voor een ieder die het pad van spirituele groei is ingeslagen. Reis naar diepere Waarheden leest als een verhaal, maar is kernachtig. Ik gebruik het boek ook als naslagwerk op specifieke Waarheden die aan bod komen. Het roept het diepe verlangen op om je te vereenzelvigen met Janus. Iedere keer als ik het lees komen er diepere aspecten naar voren.
Willem
Wat bijzonder te ervaren dat jouw boek eigenlijk hetzelfde zegt als de Course of Wonders! Complimenten.
Mieke
De eerste bladzijden waren voor mij zo heftig dat ik het steeds weg legde. Ik kon er niet doorheen komen, maar wist ook dat iets in mij diep geraakt werd. Zoals Janus vertelt zo lijkt het alsof herinneringen die ik zelf niet kan bedenken in mijn lijf wakker worden. Ik kon angst en verdriet los laten en ben blij dat ik steeds weer het boek heb opgepakt om het daarna in 1 ruk uit te lezen. Nu gebruik ik het als een soort naslagwerk, geweldig. Wat een inzichten geeft dit boek mij telkens weer.
Niveau Eckhart Tolle!

Verfrissend, uniek in zijn soort! Eén en al smulpartij.
Eindelijk een boek waarin niets 'moet', maar gewoon door het te lezen er van alles met je gebeurd!
Ongehoord, de energie achter de woorden is voelbaar.
Bijzonder wat de auteur beschrijft in wat wellicht in eerste instantie lijkt op 'n sprookje.

Bekijken via 


 






Privacy en voorwaarden                                                                                                                                                                   Colofoon