Healing &
   Teachings 
 

 

                           De weg naar
                                               kosmisch burgerschap

 

 

3-daagse Hands & Tools:

Alles wat je geeft
keert ooit bij je terug


Programma 2019:
Drie-daagse Hands & Tools, 16, 23 en 30 maart

Ik, jij, wij bestaan allemaal uit energie. Net als iedere gedachte, situatie en plek op aarde uit energie bestaat. Maar ben jij je bewust van deze energievelden: wat is van mij en wat is van de ander. Hoe kun jij gebruik maken van energie en hoe houd jij je staande in een wereld vol hoge maar ook zeker lage trillingen.

Hands & Tools is een uiterst leerzame training die bestaat uit drie afzonderlijke dagen.
Praktijk gericht, gericht op ervaren en dus bewustwording, waarbij spirituele zin en onzin en zeker ook valkuilen je duidelijk zullen worden.
Je leert je energievelden kennen, te onderhouden en krachtiger te maken. Zo sta je toe niet meer leeggezogen te worden of toe te staan dat een ander ongevraagd je energieveld binnenstapt. Je wordt je bewust waar en wanneer jij energie lekt, waar gaten in je 1e deel van je lichtlichaam zijn.
Je leert om te gaan met disresonanties in de wereld om je heen, vrij te blijven van andermans energiestromen en je leert gecentreerd en geaard door het leven te gaan.

Even zo belangrijk is het om je bewust te worden of de ruimte waarin je verblijft energetisch schoon is. Denk aan je eigen huis, maar ook aan overige (praktijk)ruimtes en b.v. je werkplek. En hoe schoon is degene waar jij hulp zoekt: masseur, practionizer, docent, coach, hulpverlener, e.d.?

Energetisch schonen betekent ook dat er gewerkt zal worden aan het loslaten van onnodig lager karma gekoppeld aan relaties (ook vorige levens), lagere entiteiten en b.v. familielijnen . Krachtige helingen tot op DNA niveau, downloadingen en initiaties worden uitgevoerd zodat je meer in je eigen kracht komt te staan.

Vele hemelse wezens: engelen, meesters, buitenaardsen staan voor ons klaar om te dienen. Alleen wij moeten het wel vragen. Vragen vanuit gelijkwaardigheid en vanuit het nemen van eigen verantwoordelijkheid. Je kennismaking met een aantal meesters, waar vanaf dat moment mee kan worden samen gewerkt geeft je de mogelijkheid om een grote kwantumsprong in je bewustzijn te maken.

Hands & Tools wordt bewust op drie dagen gegeven. Zo kan het aangereikte direct in de praktijk getoetst worden. De wekelijkse reflecties per mail begeleiden je verder in de materie.


Verdiepingsdag
Na een aantal maanden bestaat de mogelijkheid deel te nemen aan een zgn. Verdiepingsdag.
Zoals het woord zegt; we gaan dieper in op de materie.
Zo worden er o.a. meer meesters aan je voorgesteld, wordt het fenomeen instroomvortex uitgelegd en leer je uiteraard hoe en waar je deze zelf kunt gaan inzetten. Tot slot leer jij jezelf een heling te faciliteren, maar deze ook te gebruiken voor anderen, ongeacht de fysieke afstand.

Deze training is niet geschikt wanneer je regelmatig geestverruimende middelen gebruikt en/of overmatig alcohol drinkt. Gebruik je antidepressiva: in overleg is deelname mogelijk.


Waar: Beker, Kempenaar 01-34, 8242 BA, Lelystad
Tijd: 10.30 – 17.00 uur (uitloop mogelijk)
Investering: € 250,00 incl. koffie, thee, iets lekkers 


Privacy en voorwaarden                                                                                                                                                                  Colofoon