Healing &
   Teachings  
 

 

                           De weg naar
                                               kosmisch burgerschap

 

 

Deze pagina is gereserveerd voor themadagen c.q. intensives die eenmalig worden aangeboden. Ze zijn allen ontwikkeld op het moment dat het kosmisch en planetair gezien de bedoeling is ze om te zetten in de materie.


Themadag

"Luister naar de wijsheid van de kristallen": planning 2019

Moeder Aarde heeft ons verschillende prachtige geschenken gegeven. Eén daarvan is de enorme diversiteit aan kristallen. Steeds meer ontwaakte zielen voelen zich aangetrokken tot deze schitterende, levende organismen, die ieder een eigen verhaal vertelt. Ervaren dat kristallen je op een gegeven moment 'roepen'.

Schonen
Tijdens deze themadag leer je hoe om te gaan met kristallen. Zeer belangrijk en essentieel is het schonen en deprogrammeren. Op deze manier zet je de steen terug in haar oorspronkelijke frequentie en wordt ze geschoond van allerlei energetische rotzooi, opgebouwd na de winning. Dit stukje lichtwerk is overigens een enorme bijdrage aan het ascentieproces van Moeder Aarde. Na het openen, leer je hoe het kristal te activeren en te programmeren in de juiste frequentie van dit moment. Ten slotte leer je hoe het kristal zelfreinigend wordt en blijft!

Kristallen kunnen je helpen in je spirituele ontwikkeling en je bewustwordingsproces naar ascentie. Omdat het altijd gaat om een uitwisseling tussen de energie van jou en die van het kristal gaan we daarom een bijzondere reis maken met een kristal, wat je ontvangt, naar uiteindelijk het kristalwezen. Daarna ben je vanuit deze verbinding in staat om met dit kristal te communiceren op je eigen specifieke manier.
Vanuit de inmiddels weer geopende en ontwaakte etherische meesterkristalvelden in verschillende onderaardse gebieden binnen onze aarde vind er een persoonlijke uitlijning plaats.
En zal er voorafgaande een heling op DNA-niveau plaatsvinden.

Waar:
Beker, Kempenaar 01-34, 8242 BA Lelystad
Tijd:
10.30 - 17.00 uur
Investering:
€ 70,= inclusief thee, koffie en iets lekkers
 


Privacy en voorwaarden                                                                                                                                                                  Colofoon