Healing &
   Teachings  
 

 

                           De weg naar
                                               kosmisch burgerschap

 

 

Deze pagina is gereserveerd voor themadagen c.q. intensives die eenmalig worden aangeboden. Ze zijn allen ontwikkeld op het moment dat het kosmisch en planetair gezien de bedoeling is ze om te zetten in de materie.


Themadag

14 oktober: Mijn zielendoel

Waarom ben ik hier? Het weten wat je zielendoel is geeft rust, vertrouwen, kracht en heling. Deze themadag kan daarom zeker waardevol voor je zijn, omdat het je (ver)nieuw(d)e inzichten geeft in je persoonlijk leven.

We keren op een gegeven moment allemaal terug naar aarde en niet alleen om lager karma –dus oorzaak, gevolg en vice versa- verder uit te werken.

Het weten wat de redenen zijn dat je in deze tijd op aarde bent geïncarneerd geeft duidelijkheid. En duidelijkheid geeft bewustheid en dus de keuze om je verantwoordelijkheid op te pakken en je zielendoel te gaan leven. Was je incarnatie uit enthousiasme, nieuwsgierigheid, plicht of was het onvrijwillig? Waar komt de heimwee naar de ‘andere kant’ vandaan, voel ik mij op aarde ‘een vreemde eend’. Waarom juist deze plek, in deze gezinssituatie, met deze ouders, ervaringen, gebeurtenissen: kortom in deze aardse omstandigheden. Welke zielskernkwaliteiten heb ik meegenomen of door een traumatische start tijdelijk vergeten? Wat mag ik leren, uitdragen?

De themadag: Mijn zielendoel, geeft antwoorden en schept duidelijkheid. Het telkens weer afvragen ‘waarom’, of in de slachtofferrol blijven hangen maakt plaatst voor innerlijke vrijheid en motivatie om je passie te gaan leven. Het wordt een dag van - zoals met al het Werk wat ik aanreik- zelf gaan ervaren, teruggeven, vrijgeven, loslaten, verankeren en activeren.

Wil jij erbij zijn? voel je welkom. Maximaal aantal deelnemers 10.

Waar: Praktijk Beker, Kempenaar 01-34, 8242 BA Lelystad
Tijden: 10.30 – 17.00 uur
Investering: € 70,00 incl. koffie, thee, iets lekkers


"Luister naar de wijsheid van de kristallen": planning najaar

Moeder Aarde heeft ons verschillende prachtige geschenken gegeven. Eén daarvan is de enorme diversiteit aan kristallen. Steeds meer ontwaakte zielen voelen zich aangetrokken tot deze schitterende, levende organismen, die ieder een eigen verhaal vertelt. Ervaren dat kristallen je op een gegeven moment 'roepen'.

Schonen
Tijdens deze themadag leer je hoe om te gaan met kristallen. Zeer belangrijk en essentieel is het schonen en deprogrammeren. Op deze manier zet je de steen terug in haar oorspronkelijke frequentie en wordt ze geschoond van allerlei energetische rotzooi, opgebouwd na de winning. Dit stukje lichtwerk is overigens een enorme bijdrage aan het ascentieproces van Moeder Aarde. Na het openen, leer je hoe het kristal te activeren en te programmeren in de juiste frequentie van dit moment. Ten slotte leer je hoe het kristal zelfreinigend wordt en blijft!

Kristallen kunnen je helpen in je spirituele ontwikkeling en je bewustwordingsproces naar ascentie. Omdat het altijd gaat om een uitwisseling tussen de energie van jou en die van het kristal gaan we daarom een bijzondere reis maken met een kristal, wat je ontvangt, naar uiteindelijk het kristalwezen. Daarna ben je vanuit deze verbinding in staat om met dit kristal te communiceren op je eigen specifieke manier.
Vanuit de inmiddels weer geopende en ontwaakte etherische meesterkristalvelden in verschillende onderaardse gebieden binnen onze aarde vind er een persoonlijke uitlijning plaats.
En zal er voorafgaande een heling op DNA-niveau plaatsvinden.

Waar:
Beker, Kempenaar 01-34, 8242 BA Lelystad
Tijd:
10.30 - 17.00 uur
Investering:
€ 70,= inclusief thee, koffie en iets lekkers
 


Privacy en voorwaarden                                                                                                                                                                  Colofoon