Healing en Teachings
     Ascentietrainingen 
 

 

 
Programma najaar 2019

Themadag:
29 november – 2 december: Engelen: dienaren & helpers € 265,00 

Programma 2020
Gathering:
24 januari - 27 januari : Geduld € 255,00
27 maart - 30 maart : Dualiteit € 255,00
Volg je ze allebei dan ontvang je per gathering 10% korting.

 

Texel: eiland van stilte en ruimte. Een plek waar de elementen overheersen en je uitnodigen om tot rust te komen, om op te laden, om vrij te geven en om plezier te maken.
Bovendien makkelijk te bereiken met de auto en/of het openbaar vervoer.
Wij zijn te gast in het noorden van Texel, op 15 minuten loopafstand van de zee. Hier is de energie bijzonder zuiver en schoon, mede vanwege een krachtige leylijn afkomstig uit Scandinavië.

Gathering
Er zijn soms onderwerpen die meer aandacht verdienen. En is er is verstilling nodig om werkelijk te kunnen ervaren. In de ochtenden en vroege avonden zijn er teachings. De middagen staan in het teken van stiltewandelingen en (actieve) meditaties en (verdere) zelfreflectie.

Geduld

Juist in de wereld waarin wij leven kan het een hele kluif zijn geduldig te zijn. om je niet te laten meeslepen in gejaagdheid. Om niet het gevoel te hebben dat je de boot mist.
Wist je dat geduld gelijk staat aan innerlijke rust en dit dieper gaat naar zelfs innerlijke vrede?
Geduld is een staat van Zijn, zoals dat zo mooi heet. En betekent alle omstandigheden in en rondom je wereld te aanvaarden. En dat ook nog zonder oordeel!

Dualiteit
Ons brein is geconditioneerd om alle ervaringen in te delen in hokjes. Gerelateerd aan de opvoeding, cultuur, pijnllichamen, zielskernkwaliteiten enzovoorts ziet iedereen de wereld vanuit zijn eigen gekleurde bril.
Maar wat als je deze bril nu eens leert afzetten? Om in plaats van te denken in tegenstellingen geen betekenis te gaan geven aan je waarnemingen?

Dit weekend wordt je uitgenodigd om nergens een etiket van oordeel op te plakken. En het als uitdaging te gaan zien om in de wereld waarin alles wordt gelabeld, jezelf te observeren in hoeverre tegenstellingen je leven kleuren.

Themadag
Hoe waardevol is het om je kennis uit te breiden en van daaruit dieper te gaan ervaren. Daarom themadagen met teachings, helingen en vrije tijd om alles een (beginnende) plek te gaan geven. Er is bewust voor gekozen om de middagen voor jezelf te houden zodat je door ont- of juist inspanning ruimte creëert om hetgeen je ontvangen hebt te gaan integreren.

Engelen: onze helpers en dienaren, Texel.
Engelen hebben voor veel mensen een magische aantrekkingskracht. Maar wat zijn engelen werkelijk, waar komen ze vandaan, waar wonen ze, wat is hun taak, zijn ze altijd bij ons. En misschien nog wel het allerbelangrijkste: kun je met hen praten en samenwerken. Hoe bijzonder te weten dat juist engelen nauw verbonden zijn met ons en geduldig wachten op onze respons.
Dit weekend biedt je kansen om engelen vanaf nu bewust in je leven uit te nodigen. Hoe met hen te communiceren en te leren luisteren(!). Je gaat kennis maken met aartsengelen, serafijnen, cherubijnen, sanobijnen. En je leert -in hoeverre je aardse verstand dit toelaat- je persoonlijke engelen te begrijpen.

Een onvergetelijk moment is dan ook de ontmoeting met je persoonlijke engelen. Hoe indrukwekkend dat deze bewaarengelen geheel op de hoogte zijn van al (!) je morele worstelingen en geestelijke moeilijkheden. Zij je zelfs beter kennen dan jij jezelf. Juist daarom kun je hen gaan omarmen zodat je gaat vertrouwen op welke manieren zij je werkelijk ondersteunen, waarschuwen en zelfs beschermen. Hoe geweldig om deze vriendschapsband te verdiepen.

Een vrij onbekend fenomeen is het weten dat -net als de mens- ook engelen vele teleurstellingen op hun naam hebben staan. Juist door de enorme verbinding tussen mens en engel kan het zijn dat jij hun pijnen ervaart, zonder dit te weten. Ik noem dit fenomeen een zgn. kosmische wond. Kenmerken zijn: het ervaren te zijn afgesneden van de Bron, van God en/of je essentie of je tenminste onwaardig voelen ten opzichte van deze verbinding. Het kan zijn dat je buiten proportionele angsten, schuld- en schaamte-gevoelens ervaart die niets met je innerlijk kind stukken te maken hebben. Dat je verslavingsgevoelig bent of drang ervaart naar zelfdestructie. Vandaar heling en bevrijding voor je persoonlijke engelen en dus ook voor jou.

Informatie
Aankomst: vrijdag 16.00 uur
Vertrek: maandag 10.30 uur
Incl.: 3 overnachtingen, thee/koffie, lakenpakket en toeristenbelasting, 3 x brunch, 2 x avondmaaltijden
Excl.: vervoer (carpoolen eventueel mogelijk), overvaart boot, 1 x avondmaaltijd, eigen uitgaven
Minimaal aantal deelnemers 4


Reviews

Engelen
In een prachtig mooie omgeving een lang weekend bezig zijn met engelen was heel fijn. Veel uitleg, mooie meditaties en inzichten en meer bewustzijn naar engelen. En dat heeft daarna nog maanden door gewerkt!

Het Engelenweekend is onmisbaar; dit thema voelt voor mij als een noodzakelijke aanvulling op je ontwikkeling.

Wat een misconceptie heeft de wereld over engelen. Zoveel te weten gekomen over deze Grootse wezens maar voor mij persoonlijk het indrukwekkendste was de heling die we mochten inzetten voor de engelen onder leiding van Dorrit, zodat ook zij bevrijd mochten worden van hun pijn. Daarnaast hadden we zo een fijne en gezellige groep om dit weekend mee door te brengen.. een waar genieten!

Een cadeau voor jezelf en de engelen.

We waren omringt door engelen. Dat heb ik nog nooit zo sterk ervaren. Dank Dorrit voor je liefdevolle uitstraling, je humor, je woorden en dat jij dit aanreikt. Ik weet dat het fysiek veel van je vergt, maar ga hiermee door!

Nooit meer alleen, want nu weet ik echt dat ik persoonlijke engelen heb. Om ze zo te mogen leren kennen en voelen. Jee, wat een zachte maar ook krachtige liefdevolle ontmoetingen zijn dat. Wat een troost. 


Privacy en voorwaarden                                                                                                                                                                  Colofoon