Healing en Teachings
     Ascentietrainingen 
 

 

 
Programma najaar 2019

Themadag:
29 november – 2 december: Engelen: dienaren & helpers € 265,00 

Programma 2020
Gathering:
24 januari - 27 januari : Geduld € 255,00
27 maart - 30 maart : Dualisme versus Eenheid € 255,00
Volg je ze allebei dan ontvang je per gathering 10% korting.

 

Texel: eiland van stilte en ruimte. Een plek waar de elementen overheersen en je uitnodigen om tot rust te komen, om op te laden, om vrij te geven en om plezier te maken.
Bovendien makkelijk te bereiken met de auto en/of het openbaar vervoer.
Daarom heb ik gekozen om juist hier specifieke themadagen en gatherings te organiseren.
Wij zijn te gast in het noorden van Texel, op 15 minuten loopafstand van de zee. Hier is de energie bijzonder zuiver en schoon, mede vanwege een krachtige leylijn afkomstig uit Scandinavië.

Gathering
Zoek de schatten van de geest, zo wordt gezegd en verruil je persoonlijkheidsstructuur voor een kosmisch bewustzijn. De Gatherings laten je inzien dat er nergens een scheidslijn is. Alles is in alles, alles is Eenheid. Maar om dit werkelijk in te gaan zien is het belangrijk je bewust te worden. Wat en waarom denk en ervaar ik dit? Dán volgt verandering, dus bewustheid en frequentieverhoging binnen je geest.
Er zijn soms onderwerpen die het verdienen om meer aandacht te krijgen. En er is verstilling nodig om werkelijk te kunnen ervaren. Daarom staan de middagen in het teken van stiltewandelingen en (actieve) meditatie en zelfreflectie. De ochtenden en vroege avonden zijn voor teachings en healing.

Geduld

De mens heeft de gewoonte om al zijn ervaringen voortdurend te beoordelen. Met lijden als gevolg. Geduld heeft alles te maken met twee (op het eerste gezicht) tegenstrijdige dingen die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn; controle en het vermogen om los te laten en uiteindelijk vrij te geven.

Dualisme versus Eenheid
Leven in afgescheidenheid betekent leven vanuit je persoonlijkheidsstructuur, waarbij de goddelijke geest wordt ontkend. En dus niet herkend en daarom ook niet erkend!! Wat betekent dit voor jou, wat verlang jij?

Themadag
Hoe waardevol is het om je kennis uit te breiden en van daaruit dieper te gaan ervaren. Daarom themadagen met teachings, helingen en vrije tijd om alles een (beginnende) plek te gaan geven. Er is bewust voor gekozen om de middagen voor jezelf te houden zodat je door ont- of juist inspanning ruimte creëert om hetgeen je ontvangen hebt te gaan integreren.

Engelen: onze helpers en dienaren, Texel.

Engelen hebben voor veel mensen een magische aantrekkingskracht. Maar wat zijn engelen werkelijk, waar komen ze vandaan, waar wonen ze, wat is hun taak, zijn ze altijd bij ons. En misschien nog wel het allerbelangrijkste: kun je met hen praten en samenwerken. Hoe bijzonder te weten dat juist engelen nauw verbonden zijn met ons en geduldig wachten op onze respons.
Dit weekend biedt je kansen om engelen vanaf nu bewust in je leven uit te nodigen. Hoe met hen te communiceren en te leren luisteren(!). Je gaat kennis maken met aartsengelen, serafijnen, cherubijnen, sanobijnen. En je leert -in hoeverre je aardse verstand dit toelaat- je persoonlijke engelen te begrijpen.

Een onvergetelijk moment is dan ook de ontmoeting met je persoonlijke engelen. Hoe indrukwekkend dat deze bewaarengelen geheel op de hoogte zijn van al (!) je morele worstelingen en geestelijke moeilijkheden. Zij je zelfs beter kennen dan jij jezelf. Juist daarom kun je hen gaan omarmen zodat je gaat vertrouwen op welke manieren zij je werkelijk ondersteunen, waarschuwen en zelfs beschermen. Hoe geweldig om deze vriendschapsband te verdiepen.

Een vrij onbekend fenomeen is het weten dat -net als de mens- ook engelen vele teleurstellingen op hun naam hebben staan. Juist door de enorme verbinding tussen mens en engel kan het zijn dat jij hun pijnen ervaart, zonder dit te weten. Ik noem dit fenomeen een zgn. kosmische wond. Kenmerken zijn: het ervaren te zijn afgesneden van de Bron, van God en/of je essentie of je tenminste onwaardig voelen ten opzichte van deze verbinding. Het kan zijn dat je buiten proportionele angsten, schuld- en schaamte-gevoelens ervaart die niets met je innerlijk kind stukken te maken hebben. Dat je verslavingsgevoelig bent of drang ervaart naar zelfdestructie. Vandaar heling en bevrijding voor je persoonlijke engelen en dus ook voor jou.Informatie
Aankomst: vrijdag 15.30 uur
Vertrek: maandag 10.30 uur
Incl.: 3 overnachtingen, thee/koffie, lakenpakket en toeristenbelasting, 3 x brunch, 2 x avondmaaltijden
Excl.: vervoer (carpoolen eventueel mogelijk), overvaart boot, 1 x avondmaaltijd, eigen uitgaven
Minimaal aantal deelnemers 4

 


Reviews

Sterven
Een terugkerende droom over een reis die ik ging maken en waarvoor het niet lukte om in te pakken en op tijd te komen, was de reden om erbij te zijn. Ik bedacht dat het te maken kon hebben met mijn laatste reis: de dood. Tijdens dit weekend kreeg ik info over wat er gebeurde als je doodging en het energetisch proces daarna, dat er verschillende lagen zijn. Dat iedereen begeleid wordt en dat je gemoedstoestand op het moment van sterven belangrijk is. Dat je je kunt voorbereiden door de panoramische terug blik, nu al elke avond te doen. Info over keuzes die je nu al moet maken zoals begraven of cremeren, dat je dit moet uitspreken voor je dood.
Overigens nooit meer last gehad van die droom.

Ik ben dankbaar dat ik ben meegegaan. Wat enorm bijzonder en wat weet jij veel te vertellen. Zo interessant en dan onze medewerking waarbij we zielen naar het Licht mochten brengen. Diep ontroerd. Ook ben ik veel over mezelf te weten gekomen. Inderdaad; je sterft zoals je geleefd hebt.

Prachtig! Wat een eyeopeners. Intens, met genoeg ruimte voor ontspanning. En wat ik kan doen voor stervenden. Ik zou dit iedere andere stervensbegeleider aanraden!

Een hele mooie ervaring, weer een verrijking van je weten en weer een bevestiging voor mij dat je zoveel mogelijk of eigenlijk alles moet "opruimen" in jezelf om de overgang het makkelijkst te laten verlopen, als je dat zo kan zeggen. Daarnaast zag ik mijn hogere zelf.... jaaaah dat is magisch..... .

Een onwijs waardevol weekend, omdat ik nu bewust ben dat mijn persoonlijke ontwikkeling en bewustwording in dit leven ALLES bepalend is hoe ik sterf en hoe ik het vervolg inga… dit maakt dat ik niet (meer) angstig ben voor het proces omdat ik weet wat te doen. En dit weten transformeert de angst…. en dat is werkelijk onbetaalbaar.

Soms best spannend om te horen hoe dingen waarschijnlijk in z’n werk gaan. Veel om over na te denken in plaats van domweg aan te nemen. Ga een aantal zaken veranderen en zeker ook vastleggen.Engelen
In een prachtig mooie omgeving een lang weekend bezig zijn met engelen was heel fijn. Veel uitleg, mooie meditaties en inzichten en meer bewustzijn naar engelen. En dat heeft daarna nog maanden door gewerkt!

Het Engelenweekend is onmisbaar; dit thema voelt voor mij als een noodzakelijke aanvulling op je ontwikkeling.

Wat een misconceptie heeft de wereld over engelen. Zoveel te weten gekomen over deze Grootse wezens maar voor mij persoonlijk het indrukwekkendste was de heling die we mochten inzetten voor de engelen onder leiding van Dorrit, zodat ook zij bevrijd mochten worden van hun pijn. Daarnaast hadden we zo een fijne en gezellige groep om dit weekend mee door te brengen.. een waar genieten!

Een cadeau voor jezelf en de engelen.

We waren omringt door engelen. Dat heb ik nog nooit zo sterk ervaren. Dank Dorrit voor je liefdevolle uitstraling, je humor, je woorden en dat jij dit aanreikt. Ik weet dat het fysiek veel van je vergt, maar ga hiermee door!

Nooit meer alleen, want nu weet ik echt dat ik persoonlijke engelen heb. Om ze zo te mogen leren kennen en voelen. Jee, wat een zachte maar ook krachtige liefdevolle ontmoetingen zijn dat. Wat een troost. 


Privacy en voorwaarden                                                                                                                                                                  Colofoon