Healing en Teachings
     Ascentietrainingen 
 

 

 
Programma 2020
Gathering:
24 januari - 27 januari : Geduld
27 maart - 30 maart : Dualiteit
Volg je ze allebei dan ontvang je per gathering 10% korting.

 

Texel: eiland van stilte en ruimte. Een plek waar de elementen overheersen en je uitnodigen om tot rust te komen, om op te laden, om vrij te geven en om plezier te maken.
Bovendien makkelijk te bereiken met de auto en/of het openbaar vervoer.
Wij zijn te gast in het noorden van Texel, op 15 minuten loopafstand van de zee. Hier is de energie bijzonder zuiver en schoon, mede vanwege een krachtige leylijn afkomstig uit Scandinavië.

Gathering
Er zijn soms onderwerpen die meer aandacht verdienen. En is er is verstilling nodig om werkelijk te kunnen ervaren. In de ochtenden en vroege avonden zijn er teachings. De middagen staan in het teken van stiltewandelingen en (actieve) meditaties en (verdere) zelfreflectie.

Geduld

Juist in de wereld waarin wij leven kan het een hele kluif zijn geduldig te zijn. om je niet te laten meeslepen in gejaagdheid. Om niet het gevoel te hebben dat je de boot mist.
Wist je dat geduld gelijk staat aan innerlijke rust en dit dieper gaat naar zelfs innerlijke vrede?
Geduld is een staat van Zijn, zoals dat zo mooi heet. En betekent alle omstandigheden in en rondom je wereld te aanvaarden. En dat ook nog zonder oordeel!

Dualiteit
Ons brein is geconditioneerd om alle ervaringen in te delen in hokjes. Gerelateerd aan de opvoeding, cultuur, pijnllichamen, zielskernkwaliteiten enzovoorts ziet iedereen de wereld vanuit zijn eigen gekleurde bril.
Maar wat als je deze bril nu eens leert afzetten? Om in plaats van te denken in tegenstellingen geen betekenis te gaan geven aan je waarnemingen?

Dit weekend wordt je uitgenodigd om nergens een etiket van oordeel op te plakken. En het als uitdaging te gaan zien om in de wereld waarin alles wordt gelabeld, jezelf te observeren in hoeverre tegenstellingen je leven kleuren.


Informatie
Aankomst: vrijdag 16.00 uur
Vertrek: maandag 10.30 uur
Investering: € 255,00
Incl.: 3 overnachtingen, thee/koffie, lakenpakket en toeristenbelasting, 3 x brunch, 2 x avondmaaltijden
Excl.: vervoer (carpoolen eventueel mogelijk), overvaart boot, 1 x avondmaaltijd, eigen uitgaven
Minimaal aantal deelnemers 4

 


Privacy en voorwaarden                                                                                                                                                                  Colofoon