Healing en Teachings
     Ascentietrainingen  
 

 

Stargate Lichtwerk
Clearing & Transmission

Duisternis is Licht
dat zijn
eigen Waarheid niet kent

                                     Purucker


Najaar 2019
14 december: ego filters, mind control-projectie, correctie negatieve ego, holografische implantaten, uitlijning  
                       d.m.v. de Crystal Spiral, activering Levenskracht.

Voorjaar 2020
11 januari
18 februari
7 maart
4 april
16 mei
20 juni
: valse ouder, opzoeken en ontkoppeling ego-filters
: mind controllers (map; schoningen), activeren hart
: hercodering organische matrix, activatie tijdvectorcode
: etherische wapens, buitenaardse implantaten, clearing vrouwelijke principe
: het gekruisigde mannelijke en vrouwelijke principe, schaduwlichamen
: valse ascentie- ruimtes, activering vuurcodes

Stargate

De Stargate is een kosmisch instrument, opgebouwd uit diverse heilige geometrische vormen. Heilige geometrie = bewustzijn = is de taal van het Licht = de taal van je ziel.

Het spreekt voor zich dat werken met dit instrument o.a. totaal afhankelijk is van het bewustzijnsveld van de teacher.
Zoals de naam stargate verraadt activeer ik, overigens samen met mijn kosmische Vrienden, verschillende bewustzijnsvelden (zgn. stargates). We treden deze meerdere dimensies binnen, nodigen uit en (niet geheel onbelangrijk) bewaken onze universele tijdsmatrix. De Stargate die ik inzet heeft een 24 karaats goud legering, waardoor het mogelijk wordt het spectrum aan energiegolven maximaal te verhogen.

* Wat gebeurt er daarna?
Omdat de taal van het Licht begrepen wordt door de ziel, vind er tussen diverse energetische velden een uitwisseling plaats. Al naar gelang het pijnstuk of het thema wordt er een kans geboden op heling, inzicht en daardoor bewustzijnsverruiming in de ruimste zin des woords. Je zal daarbij altijd naar die specifieke energievelden geleid worden die op dat moment aandacht verdienen. Vandaar dat ik (zoals met al het Werk) meereis. Zo wordt het mogelijk om specifieke genetische sleutelcodes opnieuw in het desbetreffende geheugen te prenten.

Clearing & Transmission
Clearing & Transmission is een groepsactiviteit en bestaat uit verschillende thema’s: gericht op heling van de ziel. Gedurende alle incarnaties heen maakt deze individuele bewustzijnseenheid haar eigen reis. En daarbij zijn niet alle ervaringen er één van gelukzaligheid, ze kunnen ook traumatisch zijn.
Leven vanuit een verwonde ziel betekent geen complete verbinding met het hogere hartenchakra. En logischerwijs dus ook niet met het lagere hartenchakra en daardoor ook niet met het tweede chakra. Het gevolg; het mentale lichaam is afgesneden van hogere gedachten, wat zijn weerslag weer heeft op het emotionele lichaam. Ook verzwakt het fysieke lichaam en wordt ontvankelijk voor allerlei soortige ziektes, schimmels, parasieten enzovoorts. Zo is de vicieuze cirkel weer rond.
Een getraumatiseerde ziel betekent een verzwakte ziel. Haar levensenergie is broos en kwetsbaar en kan zogezegd gestolen worden. Denk aan b.v. energetische parasieten, ontheemde lagere entiteiten, implantaten, ego filters, astrale wanen, verslavingen, dode energie, schaduwlichamen enzovoorts.
Clearing & Transmission is van een specifiek soort helingswerk met energetische zuiveringen, schoningen, uitlijningen en/of downloadingen die zelf nauwelijks te realiseren zijn. Mede omdat men grotendeels geen besef heeft om welke verstoringen het in welk veld gaat.
Clearing & Transmission is bedoelt voor degene die naar de kern van zijn of haar heling en dus (ascentie)groei wenst te gaan. Die verlangt te leven vanuit zielsintegratie en gezonde i.p.v. statische etherische lichamen met bewegende, levende, spiraalvormige energieën.
Gebruik je met regelmaat geestverruimende middelen dan is deze vorm van Stargate Lichtwerk ongeschikt. Gebruik je antidepressiva, in overleg is deelname mogelijk.

*Het spreekt ook hier voor zich dat alles gebeurt i.o.m. het (ascentie)pad van de desbetreffende persoon, de zielebandbreedte, zielsafspraken en toestemming vanuit het hart.


Waar: Praktijk Beker, Kempenaar 01-34, 8242 BA Lelystad
Tijden: najaar    10.30 – 17.00 uur
            voorjaar 11.00 – 13.30 uur
Investering: najaar   € 75,00 incl. koffie, thee, iets lekkers
                    voorjaar € 30,00 incl. koffie, thee, iets lekkers 


Reviews

Het was het een bijzonder geheel, deze clearings en transmissies.
Kreeg pas later de enorme impact door, die het heeft gegeven.
Ik verbaasde me over de enorme lading die vrij kwam. Het stuk van: kwijt raken , verlaten worden, toen kwam zoveel verdriet en onrust bij vrij.

Dat dit de eerste clearing me bracht. Heb sterk het gevoel m’n eigen leven weer terug te hebben gekregen. Er is zoveel last bij me weggegaan. Had n.l.vaak het gevoel dat iets me overneemt of dat er een soort vloek bij me was...

Voel me nu nog wel af en toen wat verdwaasd , wiebelig..Sta en kijk zo anders in en naar de wereld. Alsof ik de dingen opnieuw ervaar mag uitvinden. Nieuw perspectief. Open, helder..

Heel veel rust en niet meer opgejaagd voelen. Meer gevoel van ruimte gekregen. Wat een blessing, geweldig.

Hier begonnen mijn ervaringen met het Goddelijke. Ook heeft het gezorgd voor een ommekeer in mijn leven; de kracht en een ongelofelijke bewustzijnsverandering. Gestopt met XTC, gestopt met softdrugs.

Mijn ervaring is dat ik mijzelf in deze sessies steeds dieper kan verkennen, herkennen en erkennen. Daarin voel ik vreugde en ruimte.

Deze bijeenkomsten vind ik altijd heel bijzonder, steeds weer anders. Ik voel dan een enorme verbondenheid met het universum in een ruime bewustzijnstoestand. Moeilijk woorden voor te vinden, je moet het ervaren.

Ik merk dat ik telkens verder groei. Ongekend en geen woorden voor. Maar wat een transformatie! 


Privacy en voorwaarden                                                                                                                                                                   Colofoon