Healing &
   Teachings  
 

 

Stargate Lichtwerk

Het universum is ons Thuis
Wij zijn haar kinderen

                                     Purucker


Programma 2019

20 januari: Van incoherent naar coherente staat
Met wilskracht kun je forceren, of dat nu goed voor je is of niet. In een coherente staat verlies je elk gevoel van tijd en plaats. Je komt in een flow; een staat van verhoogde aandacht. De poort wordt geopend voor je intense gevoelens dat alles Eén is.

17 februari: De robijnrode straal
Met deze 4e geheime straal krijgen we dit komende tijdperk veel te maken. Het activeert je onderscheidingsvermogen en geeft je bovendien de mogelijkheid om hebzucht, begeertes en harstochten te transformeren. In verbinding met deze straal wordt het je ook mogelijk gemaakt contact te maken met de Godheid, de Ene Werkelijkheid.

17 maart: Geluk geen doel, maar een staat van Zijn
Geluk kun je aards benaderen, maar werkelijk geluk is van een andere, een goddelijke aard en heeft nooit met uiterlijke omstandigheden te maken.

26 mei: Bezitter
Waar houdt jij aan vast? En wat zal er gebeuren wanneer jij je gaat realiseren dat je werkelijk van niets een bezitter bent!

16 juni: Holon van Genezing
Deze holon heeft een krachtig effect op het immuunsysteem. Speciale geometrie zal daarom de subtiele energieën binnen je systeem kalmeren en energetiseert ze tegelijk op zo’n manier dat het immuunsysteem versterkt wordt. Ook zullen we ons tenslotte vanuit de holon van genezing ons afstemmen op de ander.

10 november: Kleurcorrectie Lichtlichamen
Stargate Lichtwerk staat dit keer in het teken van een bijzondere vorm van reparatie.
Door middel van een Kristallen Kaleidoscoop zal een geheel nieuw spectrum van Licht, frequenties en tijdcoderingen geprojecteerd worden op je Lichtlichamen. Zo kunnen vervormingen, ontstaan in je (eerdere gemanifesteerde) leven(s) die in verstoringen en schade hebben aangericht geëlimineerd worden.

8 december:
Afstemming klanken van de ziel
Alles trilt en resoneert en deze trillingen worden niet alleen gehoord, maar ook gevoeld.
In een goede klankschaal zitten de drie klanken van de ziel. Ohm Ha Hee. Bovendien zijn de tonen afgestemd op 432 Hertz. De toon die o.a. verweven is in de natuur en de hele kosmos.
Ontvang het geluid en de vibratie van de klankschalen die vanuit een stabiliserend en rustgevend effect je Lichtlichamen helen en voeden. En je celkerngeheugen afstemmen op de hartslag van ons universum.

Stargate Lichtwerk voor groepen wordt maandelijks, op de zondagen van 11.00 - 13.00 uur aangeboden. De teachings & healingen zijn gericht op bewustzijnsverandering en zijn voedend voor de geest en helend voor lichaam en ziel.


Wat is een Stargate?
Allereerst is het enkel en alleen een woord dat - letterlijk vertaald- "sterrenpoort" betekent. En omdat via dit instrument de toegang tot de onstoffelijke werelden vereenvoudigd wordt, kun jij het vertalen in: je opent je voor deze poort, voor deze stargate.
Het instrument Stargate is opgebouwd uit diverse heilige geometrische vormen. Bovendien vormt dit instrument tezamen ""n uniek heilig geometrisch patroon. Daarom spreek ik van een kosmisch instrument.
Heilige geometrie is gelijk aan puur bewustzijn; de taal die de ziel begrijpt omdat het de taal van het Licht is. En jij bent in essentie Licht, op weg om te groeien in dit Licht.
Kort en bondig gezegd is heilige geometrie d" blauwdruk van onze schepping! Alles en iedereen, waar dan ook in onze kosmos, bestaat o.a. uit heilige geometrie. Dit betekent dat de heilige geometrie zich diep geworteld heeft in ons totale lichaams- en celkerngeheugen en zelfs in ons DNA! Vandaar de directe mogelijkheid tot heling, inzicht en bewustzijnsverruiming met "indien jij daar voor kiest- blijvende verandering.

Wanneer het door mij geactiveerde veld opgebouwd is, nodig ik allereerst de vaste "medewerkers" gekoppeld aan dit werk, uit. De Stargate is nu gereed voor het werkelijke werk: teachings & healing van verbinding met jou multidimensionale veld.
De Stargate waarmee ik werk heeft een legering van 24 karaats goud, die samen met mijn graad van bewustheid het trillingsveld maximaal verhoogt. Hierdoor kan ik nog dieper doordringen in onze schepping en jouw velden koppelen aan die van de vele hoge hemelse wezens die hun dienstbaarheid onvoorwaardelijk aanbieden.

Wat er zoal gebeurt
Het mooie is dat het totaal onnodig is enige vorm van (voor)kennis of "spirituele" groei te bezitten. Vertrouw dat je hogere zelven je leiden naar juist die specifieke energievelden die aandacht mogen ontvangen.
Inherent aan ook het thema kan het volgende gebeuren: diepe ontspanning, innerlijke stilte, toename van je levensenergie, energetische healingen van je fysieke lichaam, uitlijningen, emotionele heling, verbinding met je levensdoel, vreugde, geestelijke balans. Inzichten in het "waarom", momenten van (Gods)eenheid,
ervaringen van Bliss. Mogelijk schenkt Stargate Lichtwerk je toegang tot verborgen wijsheden, contact met parallel werkelijkheden, je helpers, je persoonlijke engelen en meesters.

Drugs - alcohol - antidepressiva
Wanneer er geestverruimende middelen en/of overmatig alcohol regelmatig gebruikt worden is Stargate Lichtwerk niet voor je bestemd.
Minimaal 3 dagen voor deelname geen gebruik.
Mocht je antidepressiva gebruiken: in overleg kijken we of deelname (juist) verantwoord en/of zinvol is.

Groepsessies
Waar: Beker, Kempenaar 01-34, 8242 BA Lelystad
Tijd: 11.00 - 13.00 uur
Investering: € 25,00

 


Reviews

Hier begonnen mijn ervaringen met het Goddelijke. Ook heeft het gezorgd voor een ommekeer in mijn leven; de kracht en een ongelofelijke bewustzijnsverandering. Gestopt met XTC, gestopt met softdrugs en met het roken van weed.

Deze meditaties werken voor mij diepgaand en grondig, schonend. Dit vanuit uitsluitend liefdevol Zijn.

Mijn ervaring is dat ik mijzelf in deze sessies steeds dieper kan verkennen, herkennen en erkennen. Daarin voel ik vreugde en ruimte.

Iedere meditatie werkt met een thema. De stargate zorgt voor naadloze geleiding. Let wel dat alles aan het Licht komt. Het is een aanrader!

Deze bijeenkomsten vind ik altijd heel bijzonder, steeds weer anders. Ik voel dan een enorme verbondenheid met het universum in een ruime bewustzijnstoestand. Moeilijk woorden voor te vinden, je moet het ervaren.

Ik merk dat ik telkens verder groei. Ongekend en geen woorden voor. Maar wat een transformatie! 


Privacy en voorwaarden                                                                                                                                                                   Colofoon