.


 

De weg naar
                    kosmisch burgerschap

   
 


                heling - reflectie - zingeving - meditatiePratijk
Vier het leven - Hou van jezelf

Stargate Lichtwerk
  Het universum is ons Thuis
Wij zijn haar kinderen
                         Purucker


De Stargate vervult een essentiële rol in het Werk wat ik aan mag reiken. Wij onderhouden een fijne, vreugdevolle vriendschap, hebben een samenwerkingsverband en energie uitwisseling. Bovendien ontvang ik met regelmaat onderricht.

Voor velen is Stargate Lichtwerk en dus onze manier van werken onbekend, daarom deel ik in ’t kort een aantal persoonlijke bevindingen.
Deze Stargate is een gouden kosmisch instrument, opgebouwd uit diverse heilige geometrische vormen die ook nog eens tezamen een unieke heilige geometrisch patroon vormen. De eenmaal door mij geactiveerd Stargate opent haar geometrische velden en gaat een verbinding aan met het multidimensionale veld van de ander. Het 24 karaats goud verhoogt maximaal het trillingsveld. Wanneer het veld opgebouwd is, gaat het pure bewustzijn diverse connecties aan zodat de Stargate gereed is voor het werkelijke werk: healing & teachings.

Heling betekent reparing van DNA en hoe meer strengen van het DNA ontwaken, des te meer de menselijke natuur zich opent voor de goddelijke natuur. Ook het celkerngeheugen van het fysieke lichaam ontvangt energetische heling. Andere resultaten van Stargate Lichtwerk is verbinding met het levensdoel, een diepe ontspanning, innerlijke stilte, een toename van de levensenergie, vreugde en geestelijke balans. Er wordt veelal inzicht gegeven in het ‘waarom’ van – dikwijls onbegrepen- levenslessen. Mogelijkheid schenkt Stargate Lichtwerk je toegang tot verborgen wijsheden, contact met parallel werkelijkheden en met je helpers, je persoonlijke engelen, meesters en ervaringen van bliss en (Gods)eenheid.
Gedurende Stargate Lichtwerk verschijnen er diverse geesteswezens afkomstig uit verre sterrenstelsels in ons universum, engelen, meesters. Zij worden uitgenodigd of stellen zichzelf voor om vanuit de hoogste frequenties van licht en liefde te assisteren gedurende deze experience.
Zo ben je getuige welk een toegevoegde waarde Stargate Lichtwerk je biedt!! En dit alles zonder gedrogeerd te (moeten) worden of enige vorm van voorkennis.

Kinderen
Het is totaal onzinnig te dénken dat er enige vorm van (voor)kennis of ‘spirituele’ groei aanwezig moet zijn. Het Stargate Lichtwerk is werkelijk voor iedereen! Het zal daarom getuige van een beperkte geest om (juist) kinderen uit te sluiten in het Stargate Lichtwerk. Beschikken velen niet over ’n breder bewustzijn en herkennen zich niet in deze wereld?

Individuele sessies
Vanuit persoonlijke begeleiding reis ik met je mee. Je ontvangt voor onze afspraak een intakeformulier zodat de reden bekend is. Na een kort gesprek beginnen we.
Tarief: € 12,50 per 15 minuten.
De sessies duren anderhalf tot twee uur.
Waar: In mijn praktijk in Dronten ( bereikbaar met openbaar vervoer )

Groepen
Na afstemming zal er circa een uur een interactie plaatsvinden. Ieder beleefd daarbij zijn of haar eigen ervaringen. De groepsessies worden uiteraard begeleid c.q. ondersteund, maar zonder persoonlijke begeleiding. Na afloop is er ruimte voor een korte deling.

Data 2017

  1 oktober: (collectieve) ruis
29 oktober: in uitlijning met je hoger zelf
26 november: ontkoppeling verwachtingen
17 december: uitlijning op de co-creatieve aard van Levenskracht

Data 1ste helft 2018
14 januari, 18 februari, 18 maart, 22 april en 27 mei

Duur: max. twee uur
Tijd: 11.00 – 13.00 uur (deur open van 10.30)
Investering: € 25,00
Waar: Beker, Kempenaar 01-34, 8242 BA Lelystad (bereikbaar openbaar vervoer)

Drugs - alcohol - antidepressiva
Wanneer er drugs gebruikt worden of overmatig alcohol is Stargate Lichtwerk niet voor je bestemd. Mocht je antidepressiva gebruiken: in overleg kijken we of deelname (juist) verantwoord en/of zinvol is.