.

 

De weg naar
                    kosmisch burgerschap

   
 


                heling - reflectie - zingeving - meditatiePraktijk
Vier het leven - Hou van jezelf
Deze pagina is gereserveerd voor themadagen c.q. intensives die eenmalig worden aangeboden. Ze zijn allen ontwikkeld op het moment dat het kosmisch en planetair gezien de bedoeling is ze om te zetten in de materie.


Samen-Zijn: 23 december 2017
December: de maand van bezinning, verbinding, reflectie en soms ook eenzaamheid.
Daarom deze dag; we vieren vlak na de midwinter de terugkeer van het (zon)licht, we blikken terug op het afgelopen jaar en de keuze wat vrij te geven en te koesteren. We richten ons op het moment van Nu om datgene wat mag groeien de ruimte te geven. We vertellen ons gezamenlijk kerstverhaal, zingen mantra’s en delen onze meegebrachte maaltijd. Kortom: het wordt een liefdevolle viering; een viering van ons bestaan op dit moment in deze wereld.

Voor deze dag wordt een donatie gevraagd van minimaal €10,00. (Alleen mijn kosten worden berekend.) De opbrengst gaat naar ’n goed doel wat bekend gemaakt zal worden op de dag zelf.

Waar: Beker, Kempenaar 01-34, 8242 BA Lelystad
Tijd: 10.30 – 16.00 uur
Donatie: € 10,00
2-daagse Hands & Tools: 20 januari en 3 februari 2018

Ik, jij, wij bestaan uit energie. Net als iedere gedachte, situatie en plek op aarde uit energie bestaat.
Dus hoe houd jij je staande; dikwijls onbewust of in verwarring gebracht door verkeerde informatie en eigen interpretatie dat jouw energielichamen werkelijk van jou zijn en dus gevrijwaard blijven van niet-wenselijke energieen.

Met andere woorden: hoe onderhoudt jij je energievelden, wapen jij je tegen lagere frequenties, blijf je vrij van andermans energiestromen ,, gecentreerd te zijn in jezelf, je niet leeg laten zuigen, leren voelen wanneer een ander in je energieveld zit, jezelf leren helen. Dat is waar het bij Hands & Tools om gaat.

Praktijk gericht, waarbij de spirituele onzin en zin en valkuilen besproken worden. Verder ontvang je krachtige helingen, downloadingen en waardevolle initiaties.
Je maakt kennis met een aantal meesters, waar je vanaf dat moment mee kunt gaan samenwerken.

Deze 2-daagse wordt bewust in twee niet opvolgbare weekenden gehouden. Dit om het aangereikte direct in de praktijk te brengen en je te toetsen in de dagelijks leven. Bovendien ontvangt iedere deelnemer per mail zgn. Ondersteuningen met daarin de eerder besproken thema’s en oefeningen.

Na een aantal maanden bestaat de mogelijkheid om deel te nemen aan de zgn. Verdiepingsdag. Zoals het woord zegt; we gaan dieper in op de materie, je leert meer meesters kennen, hoe een instroomvortex te gebruiken, hoe te faciliteren bij helingen van mens en dier, ongeacht afstand. Ook zal er aan je kernangstpatronen worden gewerkt.


Vanwege de intensiteit is deze 2-daagse minder geschikt voor overmatige alcohol- en drugsgebruikers en mensen met psychische ziektes. Twijfel je of je kunt/wenst deel te nemen, neem gerust contact met mij op.

Waar: Beker, Kempenaar 01-34, 8242 BA, Lelystad
Tijd: 10.30 – 17.30 uur
Investering: € 185 ,00 incl. koffie, thee, iets lekkers