Healing &
   Teachings 
 

 

                           De weg naar
                                               kosmisch burgerschap

 

 

Themaweekend Texel

Programma 2018
data nog niet bekend


Texel: eiland van stilte en ruimte. Een plek waar de elementen overheersen en je uitnodigen om tot rust te komen, om op te laden, om vrij te geven en om plezier te maken.
Wij zijn te gast in het noorden van Texel, op 15 minuten loopafstand van de zee. Hier is de energie bijzonder zuiver en schoon, mede vanwege een krachtige leylijn afkomstig uit ScandinaviŽ.

Sterven: een Reis vol kansen
Het is opvallend hoe weinig mensen nadenken over hun eigen fysieke dood of hierover praten met anderen.. En dat terwijl we allemaal weten -vroeg of laat- te gaan sterven. Het onderwerp is taboe, roept angsten op, er heerst onwetendheid en bovendien er is bitter weinig bekend hoe- energetisch gezien- dit proces verloopt.
Daar komt verandering in met dit themaweekend: Sterven: een Reis vol kansen. Een waardevolle training, ontwikkeld vanuit eigen Bijna Dood Ervaringen, de westerse esoterische filosofie en het Tibetaans dodenboek omdat deze overgangsfase geweldige kansen en valkuilen biedt voor de verdere groei en volgende incarnaties.

Sterven: een Reis vol kansen biedt je de mogelijkheid om het proces van (je eigen) sterven en de daarbij behorende overgangsfases beter te gaan begrijpen. En om vanuit aangereikte tools (voor jezelf en anderen: mens / dier) je geest te trainen gefocust te blijven vanuit vertrouwen, rust en/of liefde.
Theorie, praktische oefeningen, reflectie, meditatie, lichtwerk worden afgewisseld met ontspanning waarbij de duinen en de zee je in stilte uitnodigen. Antwoorden, inzichten en kennis worden aangereikt over vragen zoals: Is er leven na de dood, waar ga ik naar toe, hoe is het daar, hoe lang moet een gestorven fysiek lichaam onaangeroerd blijven liggen, wanneer is iemand werkelijk fysiek dood, wat gebeurt er energetisch? Wil ik begraven of gecremeerd worden, stel ik mijn organen beschikbaar of geef ik mijn lichaam aan de wetenschap? Of: hoe ervaar ik het (onplezierige) feit dat mijn lichaam het langzaam tijdens het stervensproces zal gaan opgeven, kan ik het emotioneel aan wanneer als ik jong sterf? Hoe ga ik op dit moment om met lijden, pijn, angst, gehechtheid aan het leven en dierbaren en met het feit dat de dood het definitieve afscheid betekent van dit leven?

Kortom: Sterven: een Reis vol kansen nodigt en daagt uit te gaan voelen en te gaan nadenken! Dat deze overgangsfase van het stoffelijke naar het onstoffelijke vele malen belangrijker is dan de fysieke geboorte zal je na dit weekend duidelijk zijn.

Engelen
De werelden van triljoenen engelen: wat weet jij daarvan, of van hun taken en natuur? Hoe bijzonder te weten dat juist engelen nauw verbonden zijn met ons en geduldig wachten op onze respons.
Dit weekend biedt je kansen om engelen vanaf nu bewust in je leven uit te nodigen. Hoe met hen te communiceren en te leren luisteren(!). Je gaat kennis maken met aartsengelen, serafijnen, cherubijnen, sanobijnen. En je leert -in hoeverre je aardse verstand dit toelaat- je persoonlijke engelen te begrijpen.

Een onvergetelijk moment is dan ook de ontmoeting met je persoonlijke engelen. Hoe indrukwekkend dat deze bewaarengelen geheel op de hoogte zijn van al (!) je morele worstelingen en geestelijke moeilijkheden. Zij je zelfs beter kennen dan jij jezelf. Juist daarom kun je hen gaan omarmen zodat je gaat vertrouwen op welke manieren zij je werkelijk ondersteunen, waarschuwen en zelfs beschermen. Hoe geweldig om deze vriendschapsband te verdiepen.

Een vrij onbekend fenomeen is het weten dat -net als de mens- ook engelen vele teleurstellingen op hun naam hebben staan. Juist door de enorme verbinding tussen mens en engel kan het zijn dat jij hun pijnen ervaart, zonder dit te weten. Ik noem dit fenomeen een zgn. kosmische wond. Kenmerken zijn: het ervaren te zijn afgesneden van de Bron, van God en/of je essentie of je tenminste onwaardig voelen ten opzichte van deze verbinding. Het kan zijn dat je buiten proportionele angsten, schuld- en schaamte-gevoelens ervaart die niets met je innerlijk kind stukken te maken hebben. Dat je verslavingsgevoelig bent of drang ervaart naar zelfdestructie. Vandaar heling en bevrijding voor je persoonlijke engelen en dus ook voor jou.

Er is dit weekend voldoende ruimte voor ontspanning waarbij de natuur je uitnodigt om al je ervaringen een plek te gaan geven.


Informatie
Aankomst: vrijdag 16.00 uur
Vertrek: maandag 11.00 uur
Incl.: 3 overnachtingen, thee/koffie, lakenpakket en toeristenbelasting, 3 x brunch, 2 x avondmaaltijden
Excl.: vervoer (carpoolen eventueel mogelijk), overvaart boot, 1 x avondmaaltijd, eigen uitgaven
Kosten: Ä 265,00 op basis van 2-persoonskamer
Minimaal aantal deelnemers 4

 

 

 


TRRWebdesign                                                                                                                        Facebook                                                                                                                        Colofoon